Wil je een kerstboom adopteren? Dat kan bij ons!

Dinsdag 12 dec. starten we met zo’n 200 adoptie kerstbomen; keuze genoeg dus.

Adopteer een kerstboom

Miljoenen kerstbomen verdwijnen elk jaar in de verbrandingsoven. Niet nodig vonden Kyra & Erwin van AdopteerEenKerstboom. Zij zetten een plan met registratiesysteem op om kerstbomen te telen die na de Kerst weer terug geplant worden. Zo gaat een kerstboom meerdere jaren mee. Deze bomen zijn bovendien allemaal biologisch gekweekt, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Elke boom heeft een uniek nummer. Door jouw boom met dit nummer te registreren, kun je het volgend jaar je eigen boom opnieuw adopteren. Zo krijgt je kerstboom een eigen ‘thuis’. En als die niet bij jou in huis staat… zorgen wij voor jouw boom die zijn plekje krijgt in onze boomgaard.

Nieuwe adoptanten

Wil je dit jaar voor het eerst een kerstboom adopteren? Dat vinden wij hartstikke leuk! Er is heel veel animo voor biologische adoptie-kerstbomen. We zijn natuurlijk hartstikke blij dat zoveel mensen duurzaam om willen gaan met hun kerstboom.
Vanaf 5 december staan er weer bomen bij ons op het terras in verschillende maten om uit te kiezen. We gaan door met de adoptiekerstbomen tot 24 december

Afgelopen vrijdag – 8 december – hebben we een extra levering bomen gehad. En er zijn best wat bomen verkocht maar…
Dinsdag 12 dec. starten we met nog zo’n 200 kerstbomen. Keuze genoeg dus!

Bekende adoptanten

Had je vorig jaar een boom bij ons geadopteerd EN geregistreerd op de site van AdopteerEenKerstboom? Dan heb je van ons een mail ontvangen. Daarin staat dat je je boom opnieuw moet reserveren als je die dit jaar wilt ophalen.

Heb je een specifieke vraag over je ‘oude’ of een nieuwe kerstboom? Stuur gerust een mailtje naar: kerstboom@fruittuinvanwest.nl

Kerstboom terug brengen

Kerstbomen die bij ons gehaald zijn, kunnen ook weer bij ons worden teruggebracht. Wij zetten ze dan in de boomgaard in de grond en zullen er een jaar lang goed voor zorgen.  Dit kan tot en met zondag 7 januari 2024.