Leve het leven! En af en toe een feestje hoort daar bij

Overdag

Wil je overdag iets vieren? Wij hebben een fijn Tuinlokaal met eigen terras waar jij je privé-feest kunt vieren. Jij bepaalt hoe de ruimte ingericht wordt en of je op je eigen terras een vuurtje maakt. Ook in de boomgaard kunnen we een toffe plek creëren waar je een borrel of feest kunt geven. En uiteraard denken we daarbij ook aan het verrassende Nederlandse klimaat.

RAATHUIS
In de boomgaard, achter de herfstframbozen, tussen de appelbomen staat een sfeervol huisje gemaakt van leem. Wij noemen het ons ‘Raathuis’. Als je de honingraat-vorm van de ramen ziet, snap je direct waarom. Dit huis is een mooie uitvalsbasis voor een feest. In de openslaande deuren maken we een bar, waardoor je op de veranda en rondom het Raathuis aan lange tafels in het gras, of aan sta-tafels gezellig kunt genieten van een drankje. Vanuit onze keuken bij het café serveren we taart of hartig lekkers dat we met plezier bij jullie brengen. Zo kun je je gasten tussen de fruitbomen trakteren op onze lekkernijen.  

Goed om te weten: In het Raathuis is een gootsteen met kraan aanwezig. Wanneer jij of je gasten gebruik willen maken van het toilet, wandel je eerst een stukje door de boomgaard, naar de toiletten van het café. 

In de avond

Na 18.30 uur kun je je feest voortzetten in ons Tuincafé met terras waar we het kampvuur voor je aansteken. Op het terras staat ook onze leemoven waar we voor jou en je gasten heerlijke pizza’s in kunnen bakken. Ook serveren we hapjes of een goede lunch, een buffet, een walking diner of een diner aan lange tafels. Ook onze huisgemaakte taarten zijn ongekend lekker. Al ons eten en drinken is biologisch gecertificeerd. Het ziet er goed uit en smaakt naar meer. En binnen deze kaders is er verrassend veel mogelijk.

Muziek

We snappen als geen ander dat bij jouw feest ook jouw muziek moet klinken. Dat kan met een playlist maar ook een door jouw gekozen live band of DJ is van harte welkom.

Overweeg je om bij ons een klein of groot feest te vieren, neem dan contact op met Leigh via onderstaande knop.