Volop genieten

In ons Tuincafé kan je lekker zitten na je wandeling tussen de fruitbomen of alvast nadenken welke boodschappen je straks in onze bio-winkel gaat doen. Plof neer in de luie stoelen of ga gezellig samen aan tafel.  Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je bestelling meenemen tijdens het struinen door de boomgaard. In onze Druiven-kas zit je bij slecht weer lekker beschut tegen wind en regen. Wil je je vast verheugen op al het lekkers?

Bekijk dan hier onze menukaart.
Here you find our menu.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties of lekkers uit onze bio-winkel* te eten of drinken in onze boomgaard.

Zoete zaligheid

In al onze onbescheidenheid vinden we dat er wel érg lekkere zoetigheden in ons Tuincafé geserveerd worden. Neem onze appeltaart. Het hele jaar rond is deze taart gemaakt van Nederlandse appels die in de appeltijd van de bomen zijn gevallen. Deze zijn heel goed geschikt voor onze appeltaart. Buiten onze eigen appeltijd, kunnen we altijd Nederlandse appels krijgen van ons oude fruitteeltbedrijf in Dronten. Deze zijn gegroeid aan bomen die wij ooit zelf geplant hebben.

Naast de appeltaart hebben we nog veel meer zoete zaligheden, waaronder huisgemaakt bananenbrood. Natuurlijk denken we ook bij het zoete assortiment aan onze veganistische en glutenvrije gasten.

Lunch & Borrel

Trek gekregen? In ons Tuincafé is er ruime keuze; voor klein en groot en van borrelhap tot vullende lunch. Alles van biologisch gecertificeerde ingrediënten. De seizoenssoepen die we serveren maken we altijd zelf. Ook onze hummus en paprikaspread zijn huisgemaakt. Wij serveren lekkers voor vega’s, vegans & vleesliefhebbers. Ook als je wilt komen proosten -en daar is toch altijd wel een reden voor te vinden- kan je een lekker bio-biertje of wijntje bij onze bar bestellen.
De keuken van het café sluit om 17:45 uur.

Wil je met een wat grotere groep – tussen 8 en 14 personen komen lunchen? Dan kunnen we planken met variatie aan rijkbelegde broodjes voor je klaarmaken als je die van tevoren hebt besteld. Je haalt ze dan op afgesproken tijdstip op bij de bar en zoekt een plaatsje in de boomgaard of in de Druiven-kas – beschut voor wind en regen – om er lekker van te genieten. Reserveren voor die lekkere lunch doe je via reserveren[at]fruittuinvanwest.nl. Wil je op heel korte termijn een reactie, bel dan naar 06-12322396.

Onze volledige menukaart kun je hier bekijken.