Voor bijeenkomsten, daar waar stad en platteland samenkomen

Zakelijke bijeenkomsten

Fruittuin van West heeft een fijn Tuinlokaal met uitzicht op onze boomgaard en een eigen terras, natuurlijk voorzien van beamer, krijtbord en wifi. Een ideale plek om een dagje te brainstormen, te vergaderen of een presentatie te houden. We richten de ruimte in naar jouw wensen en groepsgrootte.

Voor kleinere zakelijke bijeenkomsten midden in het groen, is er de mogelijkheid ons Raathuis te gebruiken. Een sfeervol en bijzonder gebouw(tje) gemaakt van leem. Je kunt aan de vergadertafel met 7 personen zitten, of wanneer je 1,5m afstand wilt houden met 4 personen. De ruimte is voorzien van goede wifi, monitor en flipover. Koffie, thee en ook lunch kunnen daar worden geserveerd, maar natuurlijk -als je het lekker vindt om een rondje te lopen of even ergens anders te zitten- kan dat ook op een andere plek. Goed om te weten: In het Raathuis is een gootsteen met kraan en een kleine potkachel aanwezig. Wanneer jij of je gasten gebruik willen maken van het toilet, wandel je eerst een stukje door de boomgaard, naar de toiletten van het café. Dé plus van onze vergaderlocaties is de buitenruimte die de 6,5 ha grote boomgaard biedt. Lekker om rond te struinen in de pauze of bij mooi weer in groepen uiteen te gaan.

Eten en drinken

Wij hechten veel waarde aan gastvrijheid en goed eten & drinken. Sterker nog: wij denken dat dit belangrijke voorwaarden zijn voor een productieve bijeenkomst. Wij zijn persoonlijk, flexibel en als je wilt, denken we graag met je mee. Koffie, thee, lekkere tussendoortjes en lunch serveren we in de vergaderruimte, in ons Tuincafé of buiten. We werken uitsluitend met biologisch gecertificeerde producten. Als ons eten ziet er uitnodigend uit en smaakt naar meer.

Zakelijke borrels

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een bedrijfsborrel? Dat kan ook in ons Tuincafé, in onze (overdekte) binnentuin of in de boomgaard. We luisteren graag naar je wensen en ideeën om vervolgens een offerte op maat toe te sturen.

Programmering

Je kunt tijdens je zakelijke bijeenkomst ook gebruik maken van ons programma-aanbod. We verzorgen met veel plezier een rondleiding over ons bedrijf. Ook andere activiteiten als fruit plukken, bruggen bouwen of een workshop snoeien kunnen onderdeel zijn van jouw dagprogramma. Daarnaast hebben we goede contacten met onze buren die gespecialiseerd zijn in teambuilding-activiteiten; we brengen je graag met hen in contact.

Heb je al een eigen programmering in gedachten, zoals een training, workshop of lesprogramma? Ook daarvoor kun je terecht in ons Tuinlokaal; ingericht naar jouw wensen.

We hebben ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden in Fruittuin van West? Neem contact op via onderstaande knop.

Fruittuin van West Amsterdam Ruimte huren