Je bent het hele jaar door 6 dgn/wk welkom in de boomgaard maar….

Het oogstseizoen van het fruit in de boomgaard is echt wel voorbij. En dat hoort ook zo met seizoenen; die komen en die gaan. Gelukkig blijft de boomgaard een fijne plek om even uit te waaien en rond te struinen te zien hoe hoe de kippen en varkens zich vermaken en hoe de bomen zich in de herfst en winter ontwikkelen. Je blijft dan ook van harte welkom op dinsdag t/m zondag tussen 10.30u tot 18.00u.

In onze grot groeien de witlof en paddenstoelen volop.  In verband met de Corona-maatregelen, oogsten wij de witlof en paddenstoelen voor jullie. Ze zijn kneitervers te koop in onze winkel en hopelijk heel snel ook weer zelf te oogsten.

Onze kippen leggen iedere ochtend weer eitjes. Omdat het vogelgriep is, is het helaas niet mogelijk tussen de kippen door te lopen. We leggen de eitjes voor jullie buiten de netten zodat je ze daar – in de boomgaard – kunt pakken. Om zoveel mogelijk mensen het genieten van onze eitjes te gunnen, mag je per gezelschap maar één doosje vol meenemen. (gelukkig zijn er in de winkel genoeg andere bio-eitjes) We hopen heel hard dat jullie zo snel mogelijk wel weer tussen de kippen door mogen scharrelen.

Wij zijn het hele jaar door 6 dagen per week geopend op dinsdag t/m zondag tussen 10.30 en 18.00u.

Zelf oogsten
Fruitboomgaard
Witlof & Paddenstoelen
Kip & Ei