Vanaf zaterdag 17 okt. kan je tijdens openingstijden KLOEKEN.

Een woord dat mijn schoonmoeder altijd gebruikte als ze het laatste – vergeten – fruit uit de boomgaard ging verzamelen. Dit fruit is vaak niet het mooist, maar wel super lekker omdat het zolang aan de boom heeft kunnen hangen. En er hangen echt nog wel wat appels en peren, een verdwaalde framboos & een kiwibes – zeker als je de rij een stuk inloopt, onder in de boom of dicht bij de stam – maar je moet soms wel even zoeken. 

Dit verhaal geldt niet voor de  AARDAPPELS. Die zijn er nog voldoende om zelf te oogsten:  Alouette (rood)

Zowel het “kloekfruit” als de aardappels moeten natuurlijk wel betaald worden bij de kassa; ook dat lekkere appeltje dat je in de boomgaard als hebt geproefd!
Appels, peren & aardappels kosten €2,- / kg

Coronaproof oogsten

Gelukkig is er ruimte genoeg in de boomgaard om op 1.5 m afstand van anderen lekker te plukken. Afrekenen gebeurt bij de kassa van de winkel. We zullen dat duidelijk aangeven als je begint met plukken.

We vinden het fijn als je een eigen bakje meebrengt, maar wij hebben ook mooie plukdoosjes.

Op verzoek van onze klanten bieden we ons eigen fruit dit jaar ook in de winkel aan. Om lekker van te genieten als je geen tijd of zin hebt om zelf te plukken.

Onze kippen leggen iedere ochtend weer eitjes die geraapt kunnen worden door onze klanten. Om iedereen de lol van het rapen te gunnen, mag je per gezelschap maar één doosje vol rapen. (gelukkig zijn er in de winkel genoeg andere bio-eitjes)

In verband met het Corona-virus oogsten wij de witlof en paddenstoelen voor jullie. Zijn kneitervers te koop in onze winkel en straks ook weer zelf te oogsten.

Alle bessen kosten € 1,00 / 100gr.
Appels kosten € 2,00 / kg
Aardappels kosten € 2,00 / kg
Eitjes van onze eigen legkippen €0,35 per stuk
Paddenstoelen in onze paddenstoelengrot €1,50 per 100 gram
Witlof hebben we weer als het fruit in de boomgaard minder wordt.

Wij zijn het hele jaar door 6 dagen per week geopend op dinsdag t/m zondag tussen 10.30 en 18.oou.

Zelf oogsten
Fruitboomgaard
Witlof & Paddenstoelen
Kip & Ei