Say cheese

Onze kaasmaakster – Mathilde – is verliefd op kaas en dan met name Franse kaas. Ze is niet alleen verzot op de smaak, maar ook op het kaasmaken. Mathilde ontwikkelde haar eigen kaasje: Rondje Rondehoep. Met dit kaasje won ze in 2017 de Amstelland culinair-prijs. De jury roemde het kaasje vanwege de kwaliteit en uitwerking van het productidee, het verhaal over de weidevogels en de bijzonder frisse smaak van deze op Franse wijze gemaakte Hollandse kaas. Deze geldprijs was voor Mathilde het duwtje in de rug om zelf een kaaswerkplaats te starten.

In de bio-winkel van Fruittuin van West bouwde ze haar kaaswerkplaats. Nu kun je vanuit de winkel zien hoe Mathilde daar haar Rondje Rondehoep kaasjes maakt. Ook kun je bij haar een workshop volgen en met je eigen kaasje huiswaarts gaan. De Rondje Rondehoep kaasjes zijn natuurlijk te koop in onze winkel. Heb je een vraag aan Mathilde? Je kunt haar het best bereiken via e-mail: info@mathildeskaas.nl

Fruittuin van West Amsterdam Kaaswerkplaats