Leve het leven! En af en toe een feestje hoort daar bij

Overdag

Wil je overdag iets vieren? Wij hebben een fijn Tuinlokaal met eigen terras waar jij je privé-feest kunt vieren. Jij bepaalt hoe de ruimte ingericht wordt en of je op je eigen terras een vuurtje maakt. Ook in de boomgaard kunnen we een toffe plek creëren waar je een borrel of feest kunt geven. En uiteraard denken we daarbij ook aan het verrassende Nederlandse klimaat.

In de avond

Na 18.30 uur kun je je feest voortzetten in ons Tuincafé met terras waar we het kampvuur voor je aansteken. Op het terras staat ook onze leemoven waar we voor jou en je gasten heerlijke pizza’s in kunnen bakken. Ook serveren we hapjes of een goede lunch, een buffet, een walking diner of een diner aan lange tafels. Ook onze huisgemaakte taarten zijn ongekend lekker. Al ons eten en drinken is biologisch gecertificeerd. Het ziet er goed uit en smaakt naar meer. En binnen deze kaders is er verrassend veel mogelijk.

Muziek

We snappen als geen ander dat bij jouw feest ook jouw muziek moet klinken. Dat kan met een playlist maar ook een door jouw gekozen live band of DJ is van harte welkom.

Overweeg je om bij ons een klein of groot feest te vieren, neem dan contact op met Lisan via onderstaande knop.

Neem contact op
Zakelijk
Trouwen