Laden Evenementen

Winkel open

In deze rare tijden zijn er ook nog dingen die wel doorgaan. Zo blijft onze winkel HET HELE JAAR ‘gewoon’ open van dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 18u. Daar zijn we om meerdere redenen blij mee; vooral omdat we het heel waardevol vinden om gezonde en mooie producten te kunnen bieden aan onze klanten. We blíjven ook graag een fijne en veilige plek voor alle bezoekers en ook voor onze medewerkers.
Dat betekent dat we – net zoals overal – iedereen verzoeken om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Voor onze winkel en onze boomgaard geldt dat we iedereen vragen de looproute te volgen; met de klok mee. Gelukkig hebben we onze boomgaard, waar gezinsleden kunnen spelen, wachten of rondbanjeren terwijl een ander de boodschappen doet. Zo willen we het mogelijk maken dat er wel zoveel mogelijk mensen hun boodschappen kunnen doen en tegelijkertijd een veilige afstand kunnen bewaren van anderen. We zien tot nu toe dat zoveel mensen dit respecteren en het geeft ons het gevoel dat we het ook écht samen doen. Vanochtend hebben we weer een grote levering met prachtige verse producten binnen gekregen, de schappen zijn dus weer vol. Zo hebben we gelukkig nog steeds een mooie winkel waarmee we je van gezonde voeding kunnen voorzien en daar zijn we zo blij mee. Voel je dus welkom, ondanks en dankzij onze extra regels (waar we normaal niet zo van houden).

Lekkers-to-go

We kiezen er voor om café-to-go open te hebben. Zo kan ieder die dat wil, een taartje, lunch of wat drinken halen en daar buiten het café lekker van genieten. Verspreid in de boomgaard staan tafels en banken; afstand bewaren is bij ons geen enkel probleem. Nu er ook weer wat minder warme dagen komen, hebben we bedacht om een soort – tijdelijke – tunnelkas te maken over de kiwibessen heen. Zo kan je – dicht bij het café – toch behaaglijk zitten in boomgaardsfeer als het buiten herfstig is. Spullen zijn gister (29 aug) in huis gekomen, we hopen dat hij het eerste weekend van sept. staat.
Alléén als je met een grotere groep wilt komen (man of 10) moet je reserveren. Dan richten we het tuinlokaal – met eigen terras – voor je in.
We bekijken elke maand hoe we verder willen en vullen het pragmatisch en corona-proof in. Streven is om altijd een fijne en veilige plek te bieden waar je wat lekkers kunt eten en/of drinken.
Het is nog steeds niet toegestaan om eigen eten of drinken te nuttigen op ons terrein.

Boomgaard open

Onze boomgaard blijft open. De kippen zijn vrij van zorgen over het virus en blijven dus ook gewoon eieren leggen, die elke dag raap-klaar liggen. Het fruit is dit voorjaar en zomer ook prachtig door gegroeid en gerijpt. Plukken op afstand van anderen is gelukkig geen enkel probleem. Op onze site kun je altijd lezen wat er die dag geplukt kan worden. We werken het elke ochtend rond 10u bij.

Agenda

We mogen gelukkig weer dingen organiseren en dat gaat hartstikke goed en veilig in de buitenlucht. Check onze agenda voor ons aanbod.