Laden Evenementen

Welkom; maar niet met teveel….

Ook wij volgen de richtlijnen van Rijksoverheid rondom Covid-19. We vinden het echt heel fijn dat mensen blijven komen voor boodschappen; in de winkel zien we liefst één persoon per huishouden (en gelukkig is er buiten ruimte om te spelen). In de boomgaard kan je lekker met elkaar rondstruinen tussen de kippen en de bomen. Zowel in de winkel als de boomgaard is ruimte genoeg om 1.5m afstand te houden! We waarderen het natuurlijk ook als bezoekers lekkernijen komen halen in ons Café-to-Go. En toch willen we je vragen om niet met meerdere gezinnen of vrienden de Fruittuin als ontmoetingsplek te kiezen. Laten we iig tot 18 januari goed nadenken over de reisbewegingen die we maken. Dus: blijf alsjeblieft gewoon komen met mensen uit je eigen huishouden. Graag tot ziens!

Winkel open

Onze winkel blijft HET HELE JAAR ‘gewoon’ open van dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 18u. Daar zijn we om meerdere redenen blij mee; vooral omdat we het heel waardevol vinden om gezonde en mooie producten te kunnen bieden aan onze klanten. We blíjven ook graag een fijne en veilige plek voor alle bezoekers en ook voor onze medewerkers.
Dat betekent dat we – net zoals overal – iedereen verzoeken om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Voor onze winkel en onze boomgaard geldt dat we iedereen vragen de looproute te volgen; met de klok mee. Gelukkig hebben we onze boomgaard, waar gezinsleden kunnen spelen, wachten of rondbanjeren terwijl een ander de boodschappen doet. Zo willen we het mogelijk maken dat er wel zoveel mogelijk mensen hun boodschappen kunnen doen en tegelijkertijd een veilige afstand kunnen bewaren van anderen. We zien tot nu toe dat zoveel mensen dit respecteren en het geeft ons het gevoel dat we het ook écht samen doen. Vanochtend hebben we weer een grote levering met prachtige verse producten binnen gekregen, de schappen zijn dus weer vol. Zo hebben we gelukkig nog steeds een mooie winkel waarmee we je van gezonde voeding kunnen voorzien en daar zijn we zo blij mee. Voel je dus welkom, ondanks en dankzij onze extra regels (waar we normaal niet zo van houden).

Tuincafé to Go

Lekkere taartjes, broodjes, een soepje, salade en drinken; je kunt het allemaal bestellen in ons café. In de boomgaard en in de kiwi-kas staan tafels waar je – met max 2 personen ouder dan 12 – kunt genieten van het lekkers dat je in het café hebt besteld. We werken zonder reserveren. Wij zijn er van overtuigd dat we op deze manier altijd een fijne en veilige plek kunnen bieden waar je wat lekkers kunt eten en/of drinken.
Het is nog steeds niet toegestaan om eigen eten of drinken te nuttigen op ons terrein.

Boomgaard open

Ook onze boomgaard blijft lekker open. Hoewel er op dit moment geen fruit te plukken is, blijft de boomgaard een fijne plek om even uit te waaien of te ravotten. Op afstand van anderen is gelukkig geen enkel probleem. Onze koeien lopen in het weiland tegenover de winkel. Klim gerust over het hek om er tussendoor te lopen en ze van dichtbij te bekijken.