Laden Evenementen

Hier vind je praktische info als je een boom wilt adopteren of als je je geadopteerde boom wilt ophalen.
Je wilt voor het eerst een boom adopteren:
We hebben 275 ‘vrije’bomen. Vanaf 6 dec kan je een boom bij ons uitzoeken, afrekenen en mee naar huis nemen. Thuis registreer je – als je dat wilt –  het nummer van de boom op de site van adopteereenkerstboom.nl. Volgend jaar ontvang je in nov. een mail van hen waarin je gevraagd wordt of je de boom weer in huis wilt halen. Als je die beantwoord met ‘ja’, wordt de boom met jouw nummer voor je apart gehouden. Als je die beantwoord met ‘nee’ wordt jouw boom van dit jaar een ‘vrije boom’ en kan die volgend jaar door iemand anders geadopteerd worden.
Je hebt al een boom geadopteerd:
Heb je in één van voorgaande jaren een boom geadopteerd, die vorig jaar bij ons ingeleverd en de mail van adopteer een kerstboom bevestigd? Dan kan je je boom – tijdens openingstijden van de winkel – tussen 6 en 20 dec. op komen halen, betalen en mee naar huis nemen.
Het terugbrengen van je kerstboom:
Je kunt je boom tot 12 januari 2020 – tijdens openingstijden van de winkel – terug brengen.
We gaan ALLE bomen hier in de grond zetten; je boom blijft dus in Amsterdam! We gaan er een jaar lang met veel liefde voor zorgen zodat jij volgend jaar dezelfde boom weer in huis kunt zetten. En natuurlijk mag je regelmatig komen kijken hoe het met m gaat!
Kosten:
De prijs van de boom is afhankelijk van grootte tussen de €29,- en €51.- Je betaalt ook €10,- statiegeld. As je de boom in goede conditie terugbrengt kies je of je het statiegeld terug wilt, óf een winkel-tegoed- bon twv €12.50.Wil je een kerstboom adopteren? Of heb je er een geadopteerd en wil je m weer ophalen? Dan kan vanaf 6 december – en niet eerder – tijdens openingstijden van de winkel.