Helaas, er is geen fruit meer te plukken. Maar je kunt nog steeds lekker door de boomgaard struinen, tussen de kippen door scharrelen, lekker wat drinken en je boodschappen doen in alle rust!

We blijven het hele jaar door 6 dgn/wk geopend en gaan in de winterperiode meer activiteiten organiseren die wij vinden dat bij ons bedrijf past. Wil je op de hoogte blijven? schrijf je in voor de nieuwsbrief of houdt de site in de gaten.

↓

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten