Sinterklaas is weer in het land en wat is er leuker dan zelf pepernoten bakken! In de weekenden van 19 & 20, 26 & 27 november en 3 & 4 december*, kunnen kinderen de hele dag lekker pepernoten bakken bij Fruittuin van West. Zelf deeg kneden, kruidnootjes draaien en als ze uit de oven komen lekker opsmikkelen of meenemen naar huis!

Daarnaast hebben we stokbrood voor boven het kampvuur en kunnen de kinderen lekker buiten ravotten! En natuurlijk onze winkel en het tuincafé. Ouders kunnen hier genieten van ons eigengemaakte appeltaart, een heerlijke lunch en nog meer: een hele fijne plek om bij te kletsen, te genieten of gewoon….. te zijn! Kom dit weekend lekker binnenlopen, we zijn open vanaf 10.30 uur.

*€ 1.50 per kind*

↓

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten