Laden Evenementen

5 dec. : Het weer was prachtig, De opkomst was machtig!  Had je nog niet een boom geadopteerd? Dan zijn je kansen nu gehalveerd. Door de enorme drukte zijn al veel mooie bomen weg. Voor menigeen toch gewoon pech….. We hebben nog wel wat “karakteristieke” bomen staan. Die graag naar een gezellig huis toe gaan. De adoptanten met een gereserveerde boom hoeven niet te vrezen. Aan die bomen hebben we een aparte Fruittuin-plek toegewezen.

Meer over adopteer een kerstboom:

We doen weer met veel plezier mee aan Adopteer een Kerstboom. Zo helpen we mee aan het onnodig kappen en weggooien van kerstbomen én krijg je de kans om een band op te bouwen met je boom. De kerstbomen die we aanbieden zijn biologisch opgekweekt; dus zonder hormonen en chemische mest en bestrijdingsmiddelen. Na de Kerst mag je je boom weer terugbrengen en planten wij hem hier in de Amsterdamse grond. We zorgen er het jaar rond voor, geven water, biologische mest en halen het onkruid weg en zorgen dat hij weer netjes in onze winkel komt te staan. Het bedrag dat je jaarlijks voor je boom betaalt, is de vergoeding voor het werk en de ruimte. 

Zo werkt het:
Doe je dit jaar voor het eerst mee? Dan kan je vanaf 5 dec. – tijdens openingstijden van onze winkel – bij ons een vrije boom met een nummer uit komen zoeken.
Je betaalt het jaarlijkse bedrag -afhankelijk van de lengte van de boom- plus €10,- statiegeld dat je weer terugkrijgt als je de boom in goede staat terugbrengt.
Thuis meld je de boom aan op www.adopteereenkerstboom.nl waardoor hij gekoppeld wordt aan jouw emailadres.
Na Kerst breng je de boom weer terug bij Fruittuin van West. Je krijgt je € 10,- statiegeld terug of je kunt in plaats daarvan € 12,50 direct besteden in onze winkel. Zodra je boom retour komt, zetten wij je boom weer in de grond aan de rand van onze boomgaard. Door het jaar heen verzorgen wij je boom. Geven water als dat nodig is, geven wat biologische mest en houden het onkruid weg. Volgend jaar in november krijg je een mailtje met de vraag of je dezelfde boom weer in huis wilt halen. Als je dat wilt moet je je aanmelding bevestigen. Wij houden dan de boom voor je apart zodat die weer gezellig bij jullie in huis kan staan.

Heb je al een kerstboom geadopteerd en wil je je boom van vorig jaar weer terug? Dan bevestig je je aanmelding (je ontvangt hiervoor een mail van de organisatie).
Wij houden jouw boom met nummer apart t/m 19 dec. Tot dan kun je je boom bij ons ophalen. Je betaalt het jaarlijkse bedrag plus statiegeld en neemt de boom weer mee naar huis.